Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 472

Ga voor een glanzende kerst

Mooie herinneringen aan een reis of gewoon de leukste foto’s van het jaar. Haal het mooiste uit je foto's met een CEWE FOTOBOEK met glanzende reliefopdruk. Zo verras jij jouw dierbaren met een persoonlijk cadeau voor Kerst.

Bestel nu

Onze meest gekozen kerstfotoboekformaten

Schenk herinneringen als persoonlijk kerstcadeau

Een persoonlijk geschenk is onvergetelijk en zegt: jij bent belangrijk voor mij. Jouw foto's zijn herinneringen die uniek zijn. Maak van je mooiste momenten cadeaus die harten raken.

Onze cadeautips voor kerst

Wil je dit jaar iemand blij maken met een hartverwarmend kerstcadeau? Kies dan voor een gepersonaliseerd fotocadeau. En tel af naar de leukste periode van het jaar met onze unieke adventskalender.

Ho ho ho.. – Je krijgt de inspiratie van ons cadeau

Kerst, dat is cadeautjestijd! Jong en oud kijkt ernaar uit. Kom verrassend uit de hoek met een origineel kerstcadeau. Ga voor extra glans met reliëfopdruk. Of de prachtige kerst sleeve, verpakking in kerstsfeer of vind snel het perfecte cadeautje met onze cadeaugids.

Even voorstellen

Maak kennis met Danielle Regout, gepassioneerd fotografe en onze CEWE Ambassadeur. Al elf jaar creëert ze prachtige fotoboeken met CEWE. Met drie kinderen in huis valt er natuurlijk veel te beleven. En al die momenten legt ze vast op de gevoelige plaat. Door de pandemie kon een geplande verhuizing naar het buitenland niet doorgaan. Daardoor bleven Danielle en haar gezin die periode dicht bij haar ouders. Om het 45 jarig jubileum van haar ouders te vieren, gingen ze met de hele familie samen op vakantie. Om haar moeder te bedanken voor deze mooie herinneringen schenkt ze haar een heel persoonlijk CEWE FOTOBOEK.

Lees haar verhaal

Bijzondere thema's

Voor meer inspiratie bekijk ook eens onderstaande thema's