Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 472

Een bijzonder fotojaarboek

Bewaar en herbeleef je fijnste herinneringen van 2022. Haal het mooiste uit je foto’s met een CEWE FOTOBOEK net als Danielle.

Maak je fotojaarboek

Jouw fotojaarboek klaar in 1,2,3

Heb je extra inspiratie of hulp nodig bij het maken van jouw fotojaarboek? Wij helpen je alvast op weg aan de hand van 3 stappen die je kan volgen bij het maken van een jaarboek. Veel plezier met het ontwerpen van jouw jaarboek!

Bekijk de 3 stappen

Vertel het verhaal van jouw jaar

Gebruik je foto jaarboek om het unieke verhaal van jouw jaar te vertellen. Wissel collages af met foto’s op volledige grootte en vergeet natuurlijk niet de bijschriften. Aarzel niet om ook leuke anekdotes en details toe te voegen nu het nog vers in je geheugen zit. Over een paar jaar zul je jezelf er dankbaar voor zijn!

Weet je niet waar je moet beginnen om een pakkende lay-out te maken? We zetten al onze lay-out tips voor je op een rijtje.

Bekijk de jaarboek tips

Even voorstellen

Maak kennis met Danielle Regout, gepassioneerd fotografe en onze CEWE Ambassadeur. Al elf jaar creëert ze prachtige fotoboeken met CEWE. Met drie kinderen in huis valt er natuurlijk veel te beleven. En al die momenten legt ze vast op de gevoelige plaat. Door de pandemie kon een geplande verhuizing naar het buitenland niet doorgaan. Daardoor bleven Danielle en haar gezin die periode dicht bij haar ouders. Om het 45 jarig jubileum van haar ouders te vieren, gingen ze met de hele familie samen op vakantie. Om haar moeder te bedanken voor deze mooie herinneringen schenkt ze haar een heel persoonlijk CEWE FOTOBOEK.

Lees haar verhaal

Onze jaarboeken: zichtbaar en voelbaar beter

Hoogwaardig papier, de beste beeldkwaliteit, fraaie lay-outs en een kaft met reliëfopdruk maken van jouw jaarboek een eye-catcher.
Voelbaar mooie kaften Maak je fotojaarboek onvergetelijk

Kies één van onze hoogwaardige kaften. Zelf zijn we fan van de tijdloze uitstraling van een linnen omslag. Maak het af met een luxe reliëfopdruk, van bijvoorbeeld een quote die het jaar perfect samenvat.

NU MAKEN
Lay-outs in een handomdraai Doe je voordeel met onze software

Dankzij de slimme assistent van CEWE zit je jaarboek in een mum van tijd in elkaar. Maak gebruik van een van de vele lay-out opties om een nog mooier en persoonlijker fotoboek te maken.

Download de software
Prijswinnende fotoboeken Met glans geslaagd

Voor het vierde jaar op rij is CEWE uitgeroepen tot beste fotoservice ter wereld door Technical Image Press Association. Ook onze unieke reliëfopdruk viel in de prijzen.

Bekijk onze prijzen

Extra tip

Niet genoeg foto's voor een jaarboek? Denk dan eens aan een kalender

Geniet na met een jaarkalender

Krijg je maar geen genoeg van de beste foto’s van jouw jaar? Maak het helemaal af met een fotokalender voor op je bureau of aan de muur. De allerbeste foto’s komen volledig tot hun recht in A4- of A3-formaat. Zo geniet je nog jaren na van 2022!

Maak jouw jaarkalender