Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 472

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Onze betaalopties

Een overzicht van alle betalingsmogelijkheden

PayPal

De online-betaaldienst van PayPal wordt in een apart venster weergegeven (verbinding met SSL-encryptie). Je logt met het e-mailadres en het wachtwoord bij je PayPal-account in en bevestigt hier de betaling. Het bedrag wordt in het kader van de verwerking van je opdracht van je PayPal-rekening afgeschreven.

Creditcard

Je kunt bij ons betalen met Visa, Mastercard en American Expres. Voor de betaling met creditcard wordt het betalingsformulier van onze gecertificeerde betaalpartner weergegeven. Je dient het creditcardnummer, de verloopdatum en het driecijferige controlenummer in te vullen. Informatie over het controlenummer vind je op het betalingsformulier. De creditcardgegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van je opdracht en worden niet door ons opgeslagen. Het bedrag wordt bij verzending van de bestelling van je rekening afgeschreven.

iDEAL

Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank.