Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 472

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.
drinkbekers slider drinkbekers slider

Drinkbekers

Geef een uniek fotoproduct cadeau om van te genieten: kies een design en maak persoonlijke drinkbekers met je eigen foto's

KIES JE PRODUCT

Hoe wil je je fotocadeau bestellen?

Bestel via onze software, mobiel via onze app of rechtstreeks in je browser

Online ontwerpen

  • Geen installatie nodig
  • Snel ontwerpen in je browser
  • Projecten 6 maanden online opslaan
Meest gekozen

CEWE Ontwerpsoftware

  • Grootste aanbod aan designs en mogelijkheden
  • Gemakkelijke installatie op je computer
  • Sla je projecten veilig op

Het ideale geschenk voor iedereen

Hoge kwaliteit en personaliseerbaar in veel verschillende ontwerpen

Een fotomok is het perfecte cadeau

Of het nu gaat om groene thee, chocolademelk of een ochtendkoffie, er is bijna niemand die niet minstens één keer per dag een mok gebruikt. Velen hebben ook een favoriete mok waaruit ze het liefst drinken. Een mok met een persoonlijke foto is niet alleen uniek, maar wordt ook snel zo'n favoriet stuk dat elke dag een beetje mooier maakt. Wil je iemand of jezelf een plezier doen met een praktisch en tegelijkertijd heel persoonlijk fotocadeau, laat dan een mok met foto bedrukken bij CEWE.

Een fotomok ontwerpen is kinderspel

In vijf eenvoudige stappen ontwerp je jouw fotomok met behulp van de online editor of de gratis bestelsoftware van CEWE. Kies eerst of de mok voor een rechts- of linkshandige persoon moet zijn. Zo kun je de afbeelding perfect plaatsen. - Bepaal vervolgens of je de mok wil voorzien van een ontwerp of dat de foto op zichzelf staat. - Upload nu de foto en pas de uitsnede aan. Als de foto je niet bevalt, kun je hem gewoon omruilen voor een andere. - Als je wilt, kun je cliparts en korte teksten toevoegen aan je foto. - Tot slot kun je nog eens controleren of alle details van je ontwerp je bevallen en de fotomok bestellen.

Voordelen van de fotomok van CEWE

De mok is gemaakt van hoogwaardig keramiek, zodat jij of de ontvanger er lang van kan genieten. Het materiaal ziet er goed uit en voelt heerlijk in de hand. Ook kun je de mok zonder zorgen in de vaatwasser wassen. De mok is echter niet alleen een genot om te gebruiken, maar ook om te ontwerpen. CEWE heeft veel verschillende designs voor de fotomokken gemaakt, zodat er voor elke smaak wel iets te vinden is.