Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 472
Cewe apps landingpage slider Cewe apps landingpage slider

CEWE Photoworld App

Met onze gratis app voor je smartphone of tablet maak je de mooiste fotoproducten, waar en wanneer jij wilt. Kies snel je leukste foto’s en bestel fotoafdrukken, een canvas of een CEWE Fotoboek.

DOWNLOAD DE APP

Probeer nu onze app

Beschikbaar voor iOS en Android
Download de app Download de app
Cewe apps
  • Snel en makkelijk te installeren
  • Uitgebreid productaanbod
  • Ontwerp een fotoproduct met veel verschillende mogelijkheden voor de vormgeving
  • Toegang tot foto's van onder andere CEWE myPhotos en Facebook.
  • Offline fotoprojecten maken, opslaan en makkelijk online bestellen

Update: dit is nieuw in de app

Ontdek nu welke nieuwe producten en functies in de CEWE Photoworld app voor je klaarstaan!
Cewe apps

Nieuwe producten

Een deel van onze fotocadeaus zijn nu ook bestelbaar in de app. Met een paar klikken kun je nu verschillende fotomokken en puzzels ontwerpen en bestellen.

Wisselen tussen de apparaten

Begin in de app, eindig in de software: met deze functie kan je je fotoboekproject nog flexibeler en met nog meer creatieve mogelijkheden vormgeven. Je kunt het in de app gestarte project eenvoudig in CEWE myPhotos opslaan en dan in de bestelsoftware op je PC verder bewerken en voltooien. Op je PC beginnen en op de app afmaken kan niet, omdat de app niet de meest uitgebreide functies heeft.

Eenvoudig een nieuwe kalender

De weg naar je volgende kalender is nu nog eenvoudiger dankzij onze innovaties: Naast de keuze van de achtergrondkleur is ook de toewijzing van je foto's aan de maanden verder verbeterd. Bovendien kun je nu de door jou ontworpen kalenderpagina's op een overzichtelijke pagina bekijken en indien nodig snel aanpassen.

Geoptimaliseerde fotoboek voorstellen

De suggesties die door de assistent worden gegenereerd, kunnen nu nog makkelijker en volledig individueel worden aangepast. Varieer verschillende producteigenschappen, de stijl van je boek, de fotoselectie of zelfs het aantal pagina's en laat een nieuwe suggestie genereren.

Snelle layout voorstellen

Eenvoudig wisselen tussen verschillende lay-out voorstellen kan nu met een druk op de knop. Zo stel je snel je fotoboek samen.

Alle bestellingen in een overzicht

Alle bestellingen kunnen nu in de app worden bekeken - ongeacht of je ze eerder via de app, online of met de bestelsoftware hebt geplaatst. Klik gewoon op "Mijn bestellingen" in het menu onder "Mijn account" en je krijgt een overzicht.

Cewe apps

Slimme fotoselectie

Graag wat hulp bij het uitzoeken van je foto's? Onze app selecteert de beste foto's van jouw evenementen, op basis van AI (artificiële intelligentie). Die selectie kun je ook op elk moment weer aanpassen.

Probeer ook de Ontwerpsoftware

De bestelsoftware is eenvoudig in gebruik en heeft de meest uitgebreide mogelijkheden