CEWE Photoworld App Fotoboeken, kalenders & meer
Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 472

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Leer gemakkelijk fotoboeken ontwerpen

Software expert Marius geeft een reeks gratis webinars, zowel voor beginners als gevorderden en ook met verschillende thema’s. Hier krijg je uitgebreid antwoord op deelnemersvragen. Iedereen kan bij ons terecht, op welk niveau je ook zit.

Meld je nu aan

Volg een webinar op jouw niveau en maak nog mooiere fotoalbums

Welke webinar past bij jou?

Webinar Beginner - “Starten met je CEWE FOTOBOEK”

Heb je nog nooit een fotoboek gemaakt en wil je dit graag leren? Of heb je al een poging gedaan en kom je er niet uit? Meld je dan aan voor deze webinar. De basisvaardigheden van het maken van het CEWE FOTOBOEK worden hier behandeld. Zoals het vullen van je fotoboek en het indelen van de pagina’s, het maken van een mooie achtergrond en het plaatsen van teksten.

Je leert hoe je...

  • Start met de CEWE software
  • Een foto als achtergrond plaatst en vervaagt
  • Een kleur uit de foto als tekstkleur selecteert
Volg ons op youtube

Webinar Gevorderde - “Maak je CEWE FOTOBOEK nog mooier”

Heb je al één of meerdere fotoboeken bij ons gemaakt en ben je benieuwd hoe je nog meer uit onze software kunt halen? In deze webinar leer je de fijne kneepjes van het vak. Leer hoe je jouw ideeën kunt realiseren zodat je met nog meer enthousiasme en creativiteit je eigen fotoboeken maakt.

Je leert hoe je...

  • Een reliëfopdruk toevoegt op de kaft
  • Clip-arts een persoonlijke touch geeft
  • De fotobewerkingssoftware gebruikt om nog meer uit je foto’s te halen
Volg ons op youtube

Webinar Expert - “Het creatieve CEWE FOTOBOEK”

Ken je de ins en outs van de software al en wil je nóg een stapje verder? Tijdens dit webinar legt Marius uit hoe je verschillende effecten combineert om echt unieke, eigenzinnige creaties te maken. Heb je een vraag over een specifiek ontwerp of effect – bijvoorbeeld iets wat je op het internet hebt gezien? Of ben je op zoek naar inspiratie op doen om je volgende album nóg creatiever te maken? Dan zit je hier goed! Deze webinar is voor de mensen die hun fotoboek vaardigheden naar een hoger niveau willen brengen.

Je leert hoe je...

  • Uitgebreide bewerkingen doet in de fotobewerkingssoftware
  • Video’s toevoegt in je fotoalbum
  • Een spectaculaire kaft maakt
Volg ons op youtube

Thema webinars

Wil je leren hoe je een prachtig kerstalbum, vakantieboek of trouwalbum maakt? Regelmatig organiseren we speciale webinars rondom een bepaald thema; bijvoorbeeld een type album.

Ook komen gastsprekers aan het woord met tips, bijvoorbeeld over hoe je je foto’s ordent om het overzichtelijk te houden, of hoe je nóg sneller een mooi album maakt. Houd onze social media in de gaten om te weten wanneer de volgende thema webinar plaatsvindt.

Terugkijken

Heb je een webinar gemist? Geen probleem! Alle webinars kan je terugkijken op ons youtube-kanaal. Helemaal op je eigen tempo! Nooit meer een webinar missen? Abonneer je dan op ons youtube-kanaal en zet notificaties aan. Dan krijg je automatisch een melding wanneer er een nieuwe live webinar is.